Sempre Ékszer

Befektetési aranytömbök

 

Befektetési aranytömbök

Cégünk befektetési aranytömbök értékesítésével is foglalkozik.

Az alábbi súlyokban vásárolhatóak aranytömbök: 1gr, 2gr, 5gr, 10gr, 20gr, 1 uncia, 50gr, 100gr, 250gr, 500gr, 1000gr(1kg)

Az aranytömbök ára napi árfolyamtól függ. Pontos árfolyamért kérjük érdeklődjön elérhetőségeinken.

Miért jó befektetés az aranytömb?

- ÁFA-mentes befektetés

- fizikailag birtokolható

- értékálló

- az arany értéke a világon mindenhol elismert és garantált

- a világon bárhol, bármikor eladható, készpénzre váltható

- az arany értéke hosszú távon stabil

Cégünk Argor Heraeus aranytömböket értékesít. Az Argor Heraeus egy stratégiai szövetségből jött létre: Argor-Heraeus-Commerzbank-Münze Österreich.

Rendelkeznek a Svájci Központi Nemesfém Ellenőrző Iroda kereskedelmi, kohászati és bevizsgálási engedélyével. Nemzetközileg elismert LBMA Good Delivery minősítésű gyártó, elbíráló, finomító, és a szövetség tagja. A világ azon 5 nemesfémgyártója közé tartozik, akiket az LBMA kinevezett a Good Delivery tagság feltételeinek vizsgálatára, ellenőrzésére és elbírálására. Akkreditált a londoni (LBMA, LME), a tokiói (TOCOM) és a New-Yorki (NYMEX, COMEX) tőzsdéken.

Biztonság
Az értékállóság biztonságot jelent, a nemesfém pedig az egyetlen biztos pontot a vagyon felhalmozásában, mivel segít kiegyenlíteni az árfolyam ingadozásban rejlő kockázatokat. Pénzügyi szakemberek állítják, hogy a befektetések 10-15% -át de akár a magánszemélyek vagyonának és megtakarításainak egy részét is érdemes hosszú távon nemesfémben tartani.


Értékállóság
Nincs a világon még egy olyan befektetési lehetőség, amely hasonló értékállóságot biztosítana önnek, családjának vagy cége számára. A nemesfémek piaci ára rövidtávon ugyan ingadozhat, nagyobb időintervallumot tekintve azonban értékük stabil marad.
Éppen e tulajdonsága miatt fontos tisztasága: jelenleg csak „négy kilences”, azaz a 999.9 ezrelék tisztaságú arany, illetve a 999.0 ezrelék tisztaságú ezüst rudak és érmék számítanak értékálló befektetési nemesfémeknek.

Likviditás
A 995 feletti tisztaságú arany a Föld minden pontján értéket és vagyont jelent, egyetlen világviszonylatban elfogadott, lényegében univerzális fizetőeszköz, amelyet a nap bármely pillanatában, bárhol pénzzé tehetünk, hiszen napi 24 órában kereskednek vele.
Megbízhatóság
Az arany a történelem során mindig a hatalmat és gazdagságot jelentette. Ötezer év alatt sem értéktelenedett el, ma is kompatibilitás jellemzi.


Nemes tartalékok
A pénzügyi válság következtében számos jegybank ismét a sárga fém felé fordult, mert puszta birtoklása is bizalmat szül. Ami a jegybankokra és a kormányokra érvényes, miért ne működhetne az egyes ember esetében is.
A tudatosan tervező szülők, nagyszülők az utódokról és saját magukról való gondoskodás szempontja alapján helyezik el megtakarításaik jelentős részét kisebb-nagyobb arany- vagy ezüsttömbökben.


Stabilitás
Visszatekintve az elmúlt évszázadokra és az átélt pénzügyi és gazdasági válságokra kijelenthető, hogy az arany minden helyzeteben meg tudta őrizni értékét és stabilitását.
A volatilis pénzügyi piac természetes velejárója ugyan, hogy még e nemesfém ára sem képes mindig emelkedő tendenciára, sőt árfolyam ingadozás hosszútávon is elképzelhető. Ám az arany valójában véve

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!